Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Lideri za lidere

Lideri za lidere

Organizator: Mirakul

Broj pregledavanja: 3138

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Konferencija "Lideri za lidere" okuplja vodeće regionalne managere, poduzetnike i uspješne ljude iz ICT-a, marketinga, financija, proizvodnje, edukacije i poslovnog savjetovanja te otkriva kako lideri razmišljaju, koje karakteristike ih determiniraju te kako postati najbolji u poslu kojim se bavite.

Suočavajući se s brojnim izazovima u poslovanju, od tehnološkog napretka, globalizacije do recesijskih utjecaja, lideri su pod kontinuiranim pritiskom iznalaženja novih rješenja, učenja i razvijanja poslovanja.  Konferencija „Lideri za lidere“ okuplja najbolje, kako bi lideri učili od lidera kroz dinamičnu diskusiju u optimističnom i motivacijskom ozračju s jedinstvenim ciljem: dolaskom do novih spoznaja i praktičnih poslovnih rješenja.

Cilj konferencije "Lideri za lidere" je i poticati sagledavanje šire slike potencijalnih mogućnosti koje su pred nama, kako bi se promjenom perspektive mogla steći bolja slika funkcioniranja biznisa. Jasnim primjerima ispričanim od strane lidera bit će prikazano kako se osloboditi straha od neuspjeha i inferiornih mogućnosti male zemlje jer nitko nije uspio, a da pritom nije niti jednom pogriješio.

Na konferenciji "Lideri za lidere" predavači će kroz strateške panel razgovore s konkretnim primjerima i poslovnim situacijama pokazati koji su trendovi u poslovanju, marketing managementutei kako financirati projekte s ciljem osvajanja novih tržišta. Novi tehnološki trendovi mogu doslovce izbrisati tvrtke koje ih nisu prepoznale na vrijeme i prilagodile se, ali im i pružiti neslućene mogućnosti razvoja, ukoliko ih kvalitetno implementiraju u svoje poslovanje.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.