Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Look&learn seminari & radionice za frizere

Look&learn seminari & radionice za frizere

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 2464

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Najveća svjetska akademija za segment frizerstva zasigurno je TONI&GUY. Na globalnoj razini imaju ukupno 24 akademije od kojih je jedna od najpoznatijih i najposjećenijih ona u Londonu. Godišnje ju posjeti više od 100.000 frizera pa ne čudi podatak da su dobitnici više od 50 British Hairdressing nagrada. Internacionalni umjetnički tim akademije TONY&GUY London pod vodstvom globalnog kreativnog direktora branda label.m Sashe Mascolo-Tarbucka pokretač je uspjeha, kreativnosti i razvoja proizvoda.

Tim bogatog znanja i iskustva krajem travnja dolazi u Hrvatsku gdje će najnovije svjetske trendove u području frizerstva predstaviti u vidu dvodnevnih look&learn seminara te radionica za frizere. Sudionici će imati priliku upoznati i družiti se sa internacionalnim umjetničkim direktorima TONI&GUY akademije:

  • Mariom Galati (stručnjakinjom za Session&Editorial),
  • Mattiom Espositom (managerom akademije),
  • Kevinom Luchmunom (Britanskim frizerom godine za muškace) te
  • direktorom internacionalnog TONY&GUY umjetničkog tehničkog tima - Francescom Fontanom.

Poseban naglasak na edukacijama stavljen je na proizvode jednog od najjačih brandova na podučju proizvoda za njegu i oblikovanje kose – londonskog branda label.m. Brand utjelovljuje londonski Brit-Cool kolektiv mode i glazbe, proizvodi sadrže aktivne sastojke iz prirodnih i esencijalnih ulja, potpuno su organski i nisu testirani na životinjama. Label.m tim godišnje radi na preko 50 modnih revija u sklopu London Fashion Weeka gdje surađuju sa poznatim dizajnerima.

Navedena zvučna imena, poznata svima u svijetu frizerstva, predstavit će najnovije trendove stylinga ženske kose – FASHION FIX - predstavljanje 10 frizura inspiriranih London Fashion Week-om za čiji je styling, upotrebom do 3 label.m proizvoda, potrebno maksimalno 30 minuta. Tu će uslugu uskoro nuditi i saloni u Hrvatskoj koji koriste label.m proizvode. Novi trendovi muških frizura demonstrirat će se u kolekciji MEN'S CUT, a predstavljena će biti i LEXICON kolekcija kroz razne tehnike bojanja, šišanja i stylinga kose.

Na seminaru se očekuju frizeri iz Hrvatske, Srbije, BiH, Italije, Bugarske. Svoje mjesto na edukaciji prestižne TONY&GUY akademije možete osigurati ako se prijavite za jedan od predloženih programa seminara.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.