Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

MAD Conference

MAD Conference

Organizator: ClickAttack

Broj pregledavanja: 2063

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Na MAD Conference okupljaju se neka od najjačih europskih imena iz područja mobilnog oglašavanja gdje predavanja drže vrhunski predavači kako bi regionalnoj marketinškoj sceni približili suvremene trendove i potencijal mobilnog oglašavanja.

Mobilno oglašavanje doživljava snažan uzlet. Samo u Europi u 2013. je prema podacima IAB-a zabilježen rast od 123%, dok će prema nekim procjenama vrijednost mobilnog oglašavanja na globalnoj razini doseći 42 milijarde dolara do 2017. Broj korisnika mobilnih uređaja i količina vremena koju korisnici potroše na njima u eksponencijalnom su porastu.

To su činjenice koje marketinški stručnjaci ne smiju zanemariti.

BUDI DIO MOBILNE REVOLUCIJE

Mobilno oglašavanje prilika je da ostvarite kvalitetniji, direktan kontakt sa svojim potrošačima. Na MAD konferenciji očekujte vodeće europske stručnjake u mobilnom oglašavanju.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.