Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Mapiranje Trešnjevke

Mapiranje Trešnjevke

Organizator: CeKaTe

Broj pregledavanja: 2179

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pripremili smo nekoliko šetnji po omiljenom vam kvartu - po Trešnjevci u Zagrebu. Dođite!

MAPIRANJE TREŠNJEVKE - NEVIDLJIVI KVART

Ovo je projekt čiji je cilj istraživanje lokalnog identiteta Trešnjevke. Namijenjen je svima onima koji se kreću kvartom Trešnjevka, realno ili virtualno, a istraživat će Trešnjevačku povijest, sadašnjost, možda čak i budućnost, njene osobitosti, događanja, skrivene detalje, priče i mitove, njene nepoznate likove …. a sve to kroz razne edukativne akcije: šetnje, foto-safarije, radionice i sve drugo što nam može pomoći pri ulasku u srce samog kvarta, a i u srca trešnjevačkih stanovnika svih dobnih i socijalnih skupina.

Želja projekta je da sve što čujemo, vidimo, okusimo, pomirišemo i naslutimo istovremeno i zabilježimo na način dostupan svima, oznakama na terenu, ali i na webu, te putem on-line karte sa odgovarajućim znakovima. Biti će to slika Trešnjevke kakvom ju vidimo mi, njeni realni i virtualni stanovnici.

Otkrijmo Trešnjevku nama samima i svima onima koje ona zanima, koji ju vole!

Približimo ju ljudima koji u njoj žive, koji ju posjećuju ili su jednostavno bar jednom čuli za nju.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.