Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Međunarodna izložba inovacija ARCA

Međunarodna izložba inovacija ARCA

Organizator: Udruga inovatora Hrvatske

Broj pregledavanja: 3705

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Na čemu rade domaći kreativni umovi i inovatori, ima li za njihove ideje i inovacije mjesta na domaćem i svjetskom tržištu te što se događa na svjetskoj inovatorskoj sceni, pokazuje nam Međunarodna izložba inovacija ARCA.

Ova najpoznatija domaća izložba inovacija u Zagreb dovodi kreativce i inovatore iz cijelog svijeta gdje će biti predstavljeno više od dvije stotine inovacija iz različitih područja, od proizvoda koji olakšavaju svakodnevnicu do inovacija iz visoke znanosti i tehnologije.

Pored domaćih inovatora, na ARCI predstavljaju se tako i inovatori iz ostalih zemalja; Islamske Republike Iran, Iraka, Kine, Egipta, Kuvajta, Ujedinjenih Arapskih Emirata, preko Rumunjske, Ukrajine, Mađarske, Poljske, Malezije, Kirgistana do susjednih Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Riječ o novim idejama i proizvodima uspješnih inovativnih tvrtki, samostalnih inovatora, udruženja inovatora, znanstvenih institucija i fakulteta te mladih inovatora - učenika i studenata. Izložbu inovacija ARCA organizira Udruga inovatora Hrvatske.

Izložba se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske te pod pokroviteljstvima najvećih ministarstava RH.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.