Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

MeetUP Contact Center Akademije (CCA)

MeetUP Contact Center Akademije (CCA)

Organizator: Radilica

Broj pregledavanja: 2387

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

MeetUP Contact Center Akademije strukturirano je poslovno druženje, prostor učenja, razvoja i dijeljenja iskustava svih dosadašnjih i budućih polaznika Contact Center Akademije (CCA).

Kotizacija uključuje

  • 4h učenja, druženja i razmjene iskustava (po susretu)
  • piće i snack tijekom programa
  • sve potrebne materijale

Zašto doći?

U proteklih godina 60-ak voditelja/direktora kontaktnih centara, renomiranih hrvatskih tvrtki svoja je znanja i vještine nadogradilo i usavršilo kroz program CCA. Ideja je kroz MeetUP-e nastaviti učenje i razvoj te jačanje kako kontakt centar tako i customer care industrije u Hrvatskoj i šire.

Za sve sudionike s pozivnicama sudjelovanje je gratis. Nakon diskusije, razmjena iskustava i druženje nastavljeno je u opuštenoj atmosferi uz vino i snack, te u posebno organiziranom kutku znanja.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.