Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Mini radionica - Ruralni razvoj sa fokusom na EU projekte

Mini radionica - Ruralni razvoj sa fokusom na EU projekte

Organizator: INFO-PULS edukacija

Broj pregledavanja: 1632

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

 

Mini (poludnevna) radionica zamišljena je kao pomoć oko pripreme projektnih prijava za natječaj (objava 30.01.2015.)  Mjera 4. „Ulaganja u fizičku imovinu" te njezinih podmjera iz Programa ruralnog razvoja nastavno na EAFRD ( Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj)

PROGRAM RADIONICE:

Naglasak programa radionice biti će „Mjera ruralnog razvoja“ – interaktivna prezentacija svih najavljenih mjera sa komentarima sa fokusom na aktualni natječaj tesavjetovanje oko  pripreme projektne prijave; upoznavanje sa natječajnom dokumentacijom; o poslovnom planu te tzv. „Evidencijski list”  kako se pripremiti za provođenje projekta (o  postupcima javne nabave).

 

KOME JE PROGRAM RADIONICE NAMIJENJEN:

Mini radionica - Ruralni razvoj je namijenjena mikro, malim i srednjim poduzetnicima (SME) koji će ulagati u ruralni prostor, ostalim poljoprivrednim gospodarskim subjektima, lokalnim akcijskim grupama i ostalim subjektima zainteresiranima za ulaganje u seoski turizam i ruralni razvoj.

 

LOKACIJA I VRIJEME:

Centar Nova Galerija, Zagrebačka avenija 104d, Zagreb

19.02.2015.; od 09-13 h

[maskirani link]

[maskirani link]

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.