Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Organizator: Mirakul

Mirakul zadnjih nekoliko godina u suradnji s iskusnim i dokazanim stručnjacima i partnerima iz područja poslovne edukacije i savjetovanja, organizira stručne seminare za poduzetnike i voditelje, ali i za sve poslovne ljude koji se žele stručno i poslovno usavršavati. Predavači s kojima Mirakul surađuje su vrhunski profesionalci na svom području, te imaju minimalno 10 godina voditeljskog iskustva u timovima, a osim toga održali su brojne seminare i predavali na konferencijama i drugim poslovnim skupovima.

Većina Mirakulovih predavača dolazi iz poduzetničkog okruženja, imaju svoje uspješne tvrtke te polaznicima prenose osobna iskustva. Također, svi predavači izvrsno prenose znanje, razumiju potrebe polaznika te potiču međusobnu interaktivnu komunikaciju, a sve navedeno potvrđeno je izvrsnim ocjenama polaznika u evaluacijskim upitnicima. Stil i dinamika predavanja, stručnost te pripremljenost za predavanje ocijenjeni su iznimno dobrim ocjenama, te su tako potvrđeni kao predavači koji potiču interakciju, spremno odgovaraju na pitanja polaznika iz svih područja seminara te svoje znanje i iskustvo primjereno prenose drugima.

Zahvaljujući svemu navedenom, svi seminari i radionice iz Mirakula su iznimno uspješne, a polaznici dolaze iz vodećih hrvatskih firmi.

Mirakul d.o.o.
Vukovarska 88
31000 Osijek
tel: +385 31 210 198
fax: +385 31 251 005
e-mail: [maskirani email] />URL: [maskirani link]
OIB: 42474114531

Izdvojeni ured
Ured 5.10 u Tehnologijsko-razvojnom centru
Gajev trg 6
31000 Osijek

Mirakul organizira sljedeća događanja:

Napomena: Neka od ovih gornjih događanja su možda završila, a neka će se tek održati.

Nažalost, iz nekog razloga ovdje nema nadolazećih događanja. :-( Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.