Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Miro Gavran: Lutka (komedija)

Miro Gavran: Lutka (komedija)

Organizator: Teatar GAVRAN

Broj pregledavanja: 2785

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

U komediji "Lutka" muškarac kojeg je nakon sedmogodišnje veze ostavila djevojka počinje živjeti sa ženom-lutkom (robot, android) koja je najsavršeniji android proizveden u laboratoriju s namjerom da usreći muškarca. Ženu-lutku konstruirala je znanstvenica nedugo nakon svoga bračnog brodoloma pa je u lutku prenijela svoj kritički pogled na muškarce.

Kroz cijeli niz humornih situacija, svojim prostodušnim pogledom, žena-lutka će ukazati muškarcu na sve propuste koje je činio prema dosadašnjim ženama te će povremeno i ona s njime dolaziti u sukobe koji su neizbježni u zajedničkom životu osoba suprotnoga spola. Priča komedije "Lutka" nas postupno vodi prema katarzičnom i melodramatičnom završetku koji poziva na međusobno razumijevanje i žena i muškaraca.

Na festivalu smijeha i komedije "Zlatni zub 2013." u Poreču predstava "Lutka" osvojila je Zlatni zub. 

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.