Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Miro Gavran: Pacijent doktora Freuda (komedija)

Miro Gavran: Pacijent doktora Freuda (komedija)

Organizator: Teatar GAVRAN

Broj pregledavanja: 1668

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Komedija Pacijent doktora Freuda je svojevrsna groteska koja tematizira susret Adolfa Hitlera i njegove zaručnice Christine sa slavnim psihoanalitičarom Sigmundom Freudom.

U radnji ove komedije mladi Adolf uspije nagovoriti svoju djevojku da zatraže od psihijatra stručnu pomoć kako bi im pomogao razrješiti probleme u seksualnoj komunikaciji. Tridesetogodišnji Hitler, na Freudovu kauču, razotkrit će ponore svoje psihe i frustracija, koje će ga dvadesetak godina potom usmjeriti prema najvećem ratu u povijesti.

Sva tri karaktera komedije Pacijent doktora Freuda uvjerljivo su oslikana. Mladi talentirani glumci s puno energije i humora poigravaju se temom seksualnosti dovodeći u pitanje stereotipe koji se vezuju uz glasovita povijesna lica.

  • Autor: Miro Gavran
  • Režija: Robert Raponja
  • Scenografija i kostimografija: Jasmina Pacek
  • Glume: Peđa Gvozdić, Jakov Gavran, Ana-Mmarija Percaić / Katarina Baban

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.