Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Mobility Day

Mobility Day

Organizator: Citus

Broj pregledavanja: 2235

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Mobility Day je tematska konferencija namijenjena donositeljima odluka i IT stručnjacima koji se bave poslovnim i tehnološkim aspektima mobilnih rješenja. 

Svake godine, 350+ polaznika iz osam zemalja sudjeluje na 30+ predavanja i raspravi, koje drže vodeći strani i domaći stručnjaci na području mobilnog razvoja i mobilnog poslovanja.

Svi sudionici MobilityDay konferencije dobivaju konferencijske materijale, ulaznicu za popratna događanjima konferencije, poklone te atraktivne ponude sponzora, kao i priliku za sudjelovanjem u bogatoj nagradnoj igri. Svi sudionici konferencije dobivaju i on-line pristup sa snimljenim video predavanjima kako bi ih uvijek mogli iznova pogledati.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.