Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

MYSTERY SHOPPING DAY

MYSTERY SHOPPING DAY

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 1397

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Zanimljivi i stručni predavači govorit će na MYSTERY SHOPPING DAY-u o trendovima vezanim uz unapređenje poslovanja i kvalitete odnosa s klijentima, kupcima i gostima, psiholozi će nam reći kako mjeriti i unaprijediti rad djelatnika te će se na okruglom stolu okupiti imena poznatih tvrtki kako bi razmijenili i iznijeli svoja iskustva.

Premijerno će se prezentirati rezultati istraživanja Tajni gost (mjerenje kvalitete usluge u turizmu) provedenog u prošloj sezoni. Konferencija MYSTERY SHOPPING DAY ima za cilj dati sudionicima razne primjere uspješnih metoda za unapređenje poslovanja i dosezanja visoke razine kvalitete usluge koje zahtjeva današnji kupac i današnji gost. Sudionici će prisustvovati i godišnjoj dodjeli nagrade za posvećenost kvaliteti usluge. Susret MYSTERY SHOPPING DAY je namijenjen svima koji žele naučiti kako mogu postići zavidne rezultate, a pritom doprinijeti općem rastu kvalitete usluge u Hrvatskoj.

Nije važno biti bolji od drugih, važno je biti kvalitetniji!

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.