Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

MYSTIC - sajam alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti

MYSTIC - sajam alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti

Organizator: Zagrebački velesajam

Broj pregledavanja: 3626

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Snažno isticanje potrebe za povratkom prirodnoj ravnoteži i zdravom življenju kao preduvjetima opstojnosti svih nas, rezultat je jačanja svijesti o ograničenjima i nedostacima okruženja u kojima se primjenjuju jedino konvencionalna rješenja. Kvalitetom ukupnog sadržaja i snagom različitosti, središnje mjesto izričaja o poboljšanju kvalitete života prirodnim i nekonvencionalnim metodama je MYSTIC - međunarodni sajam alternative i zdravog življenja.

Atraktivnost sajma dodatno povećavaju radionice, vježbaonice, izložbe i drugi zanimljivi i korisni sadržaji. Poslušajte priče s duhovnim putovanja iz dalekih zemalja kao što su Peru, Azamona. Upoznajte živuće ceremonije Ayahuasce, piramide u Bosni, QE tehnike sadašnjeg trenutka, što nam lijepoga pruža Indija i Maha Khumba Mela, Irska pa i Engleska.

Potražite nekoliko neformalnih druženja uz prikaz slika i osobnih dojmova i iskustva osoba koji su bile na svjetskim putovanjima i prisustvovali tamošnjim duhovnim seminarima.

Sajam MYSTIC - međunarodni sajam alternative i zdravog življenja želi svojim ukupnim izlagačko-programskim sadržajem predstaviti svim dobrodošlim prosjetiteljima postojanje mogućnosti životnog odabira. U tom kontekstu ovaj sajam nizom tema utječe na shvaćanje upitnosti konvencionalnih postavki, predrasuda i stereotipa te podiže svijest na višu razinu. Okvir izlagačkog sadržaja čine ORGANICA, KrONOPLJA i ALTERNA. Evo detaljnije o njima:

  • ORGANICA - zdrava hrana, certificirani uzgoj organske hrane, oprema za obradu namirnica, organsko sjemenje i sadnice, ljekovito bilje, apiterapija, prirodna kozmetika, ekološka sredstva za čišćenje,
  • KrONOPLJA - uzgoj industrijske konoplje, proizvodi od industrijske konoplje, oprema i uređaji za preradu i proizvodnju proizvoda od industrijske konoplje
  • ALTERNA - nekonvencionalni, prirodni, energetski i duhovni terapijski i iscjeliteljski postupci, alternativne metode i rubna područja znanosti

Stručni i edukacijski program sajma MYSTIC obuhvaća:

  • predavanja,
  • seminare,
  • radionice,
  • prezentacije i
  • demonstracije.

Već višegodišnja ostvarena očekivanja izlagača, paviljoni koji su svakodnevno puni posjetitelja, nekoliko mjeseci medijske pažnje uz kreiranje pozitivnog javnog mišljenja o navedenim alternativnih duhovnim područjima i djelatnostima samo su neki od ključnih razloga iščekivanja sajma MYSTIC. Kroz ove godine postojanja, sajam je domaće i regionalno tržište percipiralo kao:

  • Community sajam – onaj koji okuplja sve nositelje djelatnosti
  • New age sajam – onaj koji ističe potrebu povratka prirodnoj ravnoteži i zdravom življenju

U takvom okruženju obaveza je, ali i kreativni izazov svaku godinu ovog sajma obilježiti tematskim događanjem na razini izvrsnosti. No, ako je uspheh bio neizostavan svih ovih godina, a možda još niste posjetili sajam MYSTIC - sada je pravi trenutak da dođete.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.