Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

NajTajnica.hr

NajTajnica.hr

Organizator: Poslovni savjetnik

Broj pregledavanja: 3179

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Poslovni savjetnik organizira edukativnu konferenciju i dodjeljuje godišnje nagrade najboljim hrvatskim tajnicima i tajnicama!

Danas je posao tajnice ili tajnika nešto posve drugo od uvriježene predodžbe da joj ili mu je jedina zadaća kuhanje kave i javljanje na telefon. Moderna je tajnica ili tajnik osoba koja mora biti upoznata sa svim područjima poslovanja te pored ostalih sposobnosti imati i istančane organizacijske i komunikacijske vještine.

Tajnica ili tajnik je desna ruka direktora ili direktorice i stoga se često kaže da iza svake uspješne tvrtke stoji još uspješnija tajnica ili tajnik. To je osoba koja komunicira sa svima unutar tvrtke, spona je s ljudima izvan tvrtke i svojem direktoru ili direktorici olakšava posao preuzimajući na sebe organizacijske zadatke i brigu za funkcioniranje poduzeća. U državnim institucijama uloga tajnice ili tajnika je još značajnija, tajnici su visoko pozicionirane osobe od velikog značaja za rad državne uprave.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.