Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Naplata potraživanja

Naplata potraživanja

Organizator: Mapa znanja

Broj pregledavanja: 2674

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Problem opće nelikvidnosti gospodarstva prouzročen dugoročnom recesijom koja traje već od 2008 godine, potaknuo je mnoge pravne subjekte na efikasnije upravljanje naplatom potraživanja.  Konferencija je zamišljena da ponudi prezentacije iz sljedećih područja:

  • Pregled tržišta s osvrtom na likvidnost i solventnost pravnih osoba
  • Moguće promjene u pravnom okviru
  • Iskustva u primjeni efikasnijih metoda naplate potraživanja 

Cilj konferencije

Osnovna tema konferencije je informiranje ključnih osoba unutar pravnih subjekata o mogućnostimapovećanja efikasnosti u naplati potraživanja, te budućim promjenama u pravnom okviru koji mogu uvelike utjecati na budući ishod novčanih tokova od kupaca.

Sudionici konferencije

Konferencija je namijenjena ključnim osobama unutar financijskih institucija: banaka, osiguravajućih društava, kartičnih kuća, leasing društvima, kao i drugim trgovačkim društvima koji pružaju usluge pravnim i fizičkim osobama. Jednako tako, konferencija je namijenjena agencijama za naplatu potraživanja kao i odvjetničkim uredima koji pružaju usluge vanjske naplate.

Jedan od promotivnih ciljeva konferencije je privući ključne osobe kao i osobe koje su zadužene za operativno provođenje procesa naplate potraživanja i njezine eksternalizacije prema trećim osobama.

Izdvojene teme

Kako bi sudionicima pružili bitne informacije koje su važne u svrhu povećanja efikasnosti naplate potraživanja, osigurali smo predavače koji će držati prezentacije na temu novosti i  najava promjena u ovršnom zakonu,Zakonu o stečaju, odnosno Zakonu o financijskom poslovanju i predstečajnih nagodbi, najavama uvođenja Zakona o osobnom bankrotu, kao i primjeni Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Jednako tako, osigurali smo predavače koji će predavati o iskustvima i strategijama vanjskih agencija za naplatu potraživanja kao i proces vrednovanja potraživanja namijenjenih prodaji trećim stranama.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.