Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Naplata potraživanja u poslovnoj praksi

Naplata potraživanja u poslovnoj praksi

Organizator: VERLAG DASHÖFER

Broj pregledavanja: 2301

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pripremili smo za Vas temu za koju smo zaprimili najviše pitanja i za koju su naši korisnici pokazali najviše interesa - naplata potraživanja u poslovnoj praksi.

Konferencija "Naplata potraživanja u poslovnoj praksi" je namjenjena šefovima računovodstva, ekonomistima, financijskim direktorima, vlasnicima poduzeća, direktorima poduzeća, te svima koje ova tema zanima i koji žele riješiti probleme koje imaju s naplatom.

Saznajte na konferenciji "Naplata potraživanja u poslovnoj praksi" kako potraživanja nastaju i kako s njima postupati s poreznog i računovodstvenog stajališta. Porezni savjetnici će Vas savjetovati kako osigurati, naplatiti i otpisati potraživanja. Sve u skladu s aktualnim zakonodavstvom u tekućoj godini.  Detaljno ćemo Vam približiti pravni vidik potraživanja. Koje su posebnosti potraživanja prema dužnicima koji su u stečaju i restrukturaciji poduzeća?

Kroz primjere iz prakse ćete doznati kakva specifična iskustva imaju stručnjaci koji se s ovom problematikom bave već dugi niz godina i koja su njihova rješenja.  Vjerujemo da će Vam biti korisna i radionica na kojoj ćete naučiti kako efektivno i uspješno naplatiti potraživanja.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.