Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Naučite kako prijaviti projekt za EU fondove-"Korak po korak do EU fondova"

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Korak po korak do EU fondova

Doći do  sredstva iz fondova uz kvalitetan projekt mogu doći svi, međutim osnovno polazište je  kvalitetno razrađena dokumentacija za prijavu projekta. Misao vodilja kako do sredstava iz europskih fondova i poanta istih ne bi trebala biti isključivo u indvidualne svrhe,  već dobiti novac za ideje koje su rješenja određenih problem.

To se postiže UPC PROCESOM tj. upravljanjem projektnim ciklusom koji je osnovni alat EU-a za provedbu svih politika/programa i projekata. Svaka faza projektnog ciklusa je strukturiran i jasan proces donošenja odluka, uz povratnu informaciju iz faze evaluacije. UPC osigurava uključenost i odgovornost dionika u proces donošenja odluka i inzistira na timskom radu i komunikaciji.

SADRŽAJ DVODNEVNE RADIONICE po poglavljima:

1.       Osmišljavanje dobitne ideje

2.       Razvoj projekta

3.       Prijava projekta

4.       Evaluacija i odabir projekta

5.       Start projekta

PROGRAM DVODNEVNE RADIONICE ukratko:  koji su koraci potrebni da bi projekt uz uspješan start imao i sjajan završetak, odnosno što sve treba napraviti da se dođe do EU novca?

 

TEMA: Radionica na kojoj ćete naučiti sve potrebno za pripremu i razvoj projekata

CILJ:  Osposobljavanje osoba  za sudjelovanje u pripremi projekata za EU fondove; Podučavanje kako se priprema projektna dokumentacija i proračuni projekta

 

KOME JE PROGRAM NAMJENJEN/CILJNE SKUPINE: Djelatnicima tijela državne i javne uprave,  te lokalne i regionalne uprave i samouprave; privatnom sektoru, prije svega malim i srednjim poduzetnicima; konzultantima, project managerima i svima koji imaju odlične ideje, a žele se financirati putem EU fondova

BONUS: Za prijave 3 i više osoba iz iste organizacije/institucije/tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara.

PROGRAM IZOBRAZBE U PODRUČJU EU PROJEKATA – detaljnije na linku registracije

VRIJEME:  29.04. do 30.04.2015. u trajanju od 16 sati.

MJESTO:  Centar Nova Galerija, Zagrebačka avenija 104 d, Zagreb

NAČIN IZOBRAZBE:  Interaktivna predavanja uz Power point prezentaciju; primjeri iz prakse

MATERIJALI:  Priručnik od prezentacija predavača i materijali za vježbe

DODATNO (ali ne i manje bitno J): osigurana OKRJEPA,  RUČAK i PARKING

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.