Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Njemački jezik

Njemački jezik

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 1493

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Učenje drugog jezika znači usvajanje novih navika te podrazumijeva svakodnevni rad. Koristite svaku minutu vremena na satu. Obraćajte pozornost na ono što se događa i postavljajte pitanja ako je potrebno. Naučite kako koristiti rječnik. Ako tražite u rječniku svaku riječ koju ne poznaje, nikada nećete završiti s čitanjem. Prvo pokušajte shvatiti što neka riječ znači i zapište na papirić. Kasnije možete provjeriti jeste li bili u pravu. Učite naglas. Izgovarajte riječi dok ih pokušavate zapamtiti. Na taj način ćete udvostručiti svoju učinkovitost koristeći vid i sluh.

Potpuno je svejedno je li tek počinjete učiti njemački, je li ga već dobro govorite ili ga trebate prije svega na poslu – tečajevi njemačkog jezika Vam uvijek prilično pomažu da individualno poradite na svom znanju jezika.

Problem poznavanja njemačkog jezika jedan je od glavnih razloga što samo 2% građana EU živi izvan matične zemlje. Jer, ako želite biti i soboslikar, morate se moći s mušterijama dogovoriti što trebate napraviti, a kamoli ako želite raditi poslove poput medicinske sestre, liječnika, ekonomista, učitelja ili novinara. 

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.