Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

NLP INTENSIVE praktičarski trening

NLP INTENSIVE praktičarski trening

Organizator: Kastrapeli

Broj pregledavanja: 2205

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Želite li naučiti puno o sebi i drugima, poboljšati svoju komunikaciju i biti uspješniji i sretniji - NLP trening je pravo mjesto za vas.


Trening Vam omogućuje da unaprijedite svoje komunikacijske vještine, povećavate fleksibilnost u ponašanju i kontrolu nad svojim stanjima, efikasno postavljate ciljeve i koristite sve svoje potencije da biste ih ostvarili. Tijekom treninga primjenjuju se metode ubrzanog učenja i koncipirani su tako da naučeno odmah možete koristiti u svakodnevnom životu.


Na treningu ćete otkriti kako usmjeriti svoju percepciju, kako primiti i filtrirati informacije iz okoline i na temelju njih graditi svoje mišljenje i sliku svijeta. Saznat ćete i kako misli i jezik utječu povratno na ponašanje, i najviše od svega kako sve to možete iskoristiti da promijenite neželjena ponašanja i reakcije.


Trening se izvodi u dva formata:
NLP praktičarski INTENSIVE: od 18.05. do 30.05.2015. 
Intenzivni trening u trajanju od 12 dana (+ dodatni dan za certifikaciju), svaki dan od 13.00 do 20.00 sati.
Namijenjen je onima koji nisu spremni čekati i žele brzo usvojiti NLP vještine, ili im zbog nekog razloga ne odgovaraju vikend-moduli. Neprekinuti tijek omogućuje lako učenje i povezivanje sadržaja i istovremeni intenzivni rad na sebi pa je taj oblik treninga posebice koristan za osobne promjene i intenzivan rast i razvoj.

NLP praktičarski CLASSIC : početak 18.09.2015. 
8 vikend-modula (tijekom 6–8 mjeseci). Namijenjen je onima koji žele imati više vremena za uvježbavanje i usvajanje NLP vještina. Svaki je modul sadržajna cjelina, pa naučene vještine možete odmah početi koristiti. Razdoblje između vikend modula omogućuje vam iskustveno učenje u svakodnevnom životu. Takav ritam održavanja treninga omogućuje veću razmjenu iskustva i stalno praćenje i povratnu informaciju trenera te je posebice koristan onima koji NLP vještine žele koristiti i u radu s drugim ljudima.

Cijena Intensive i Classic treninga iznosi 10.000 kn + PDV.

Iskoristite popuste!
Ostvarujete 10% popusta ako za Intensive uplatite cjelokupni iznos do 10.05.2015., ili za Classic do 10.09.2015. 

Prijava i informacije na: info @ kastrapeli.hr 

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.