Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

NOVA 101 GODINA

NOVA 101 GODINA

Organizator: Doček nove godine

Broj pregledavanja: 2397

Kategorije: Zabava Razno

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Doček Nove Godine u Tvornici je već dvije godine za redom place to be, a tome u prilog ide činjenica da broj karata redovito ( barem u ove zadnje dvije godine) premaši 1.000 i da feedback bude takav da i babe na gradskim tržicama i likovi u mračnim ulicama znaju koliko dobro je bilo u Tvornici.

Pobjedničkog konja se ne mijenja, pa upravo iz tog razloga su organizacijske snage opet udružili najbolji zagrebački klub - Tvornica kulture i najslušaniji radio - Radio 101 – i dizajnersko/promoterski/DJ kolektiv koji je već dvije dana žari i pali Velikim i Malim pogonom Tvornice Kulture, a uspješno je ušao u još jednu sezonu vođenja programa kluba Klub.

Veliki i mali pogon, dva floora to je jasno, te izuzetno prihvatljiva cijena upada i party do zore još jedne godine loših odluka.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.