Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Oliver Dragojević

Oliver Dragojević

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 1873

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

"Nemojte sve rascvitat. Nisan ništa kalkulira, sve je ovo tako kako san mislija i osjeća" – kazao je Oliver Dragojević za Slobodnu Dalmaciju. Okarakterizian kao čovjek glazbe te ujedno i čovjek mora koji je već odavna stvorio jedno posebno i prepoznatljivo glazbeno "kraljevstvo Dragojević“. Stvoreno dušom, notama i glasom.

Nastupao je u newyorškom Carnegie Hallu, londonskom Royal Albert Hallu, pariškoj Olympiji, Opera Housu u Sydneyu... Nakon srpske agresije na Hrvatsku, unatoč milijunskim ponudama , odlučio je da više nikada neće pjevati u Beogradu.

U razdoblju između 1975. i 1980. tandem "Dragojević - Runjić" osvojio je glazbenu scenu bivše Jugoslavije i tako je u biti Oliver ušao u legende domaće estrade. Dio tajne njihova uspjeha zahvaljuju Komižaninu Jakši Fiamengu koji im je jako, jako često pisao tekstove za danas već itekako poznate skladbe. Fiamengo  je, osim 16 knjiga poezije, napisao: Nadalinu, Piva klapa ispo' volta, Karoca gre, Ništa nova, Infiša san u te, Ostavljam te samu, itd.

 

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.