Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Optimizacija web stranica za tražilice (SEO)

Optimizacija web stranica za tražilice (SEO)

Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) - Dvodnevni seminar (WMA19-2)

Početak: za 45 dana - utorak, 08.03.2022. (od 17:30)

Trajanje: 2 dana (utorak i četvrtak od 17:30 - 21:30h)

Istaknuta cijena: 800,00 HRK

Lokacija: Online (Zagreb, Hrvatska)

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 27866

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu!

Svi znamo što je SEO (eng. Search Engine Optimization), no što je cilj optimizacije te kako povećati broj kontakata ili direktnu prodaju usavršiti ćete i biti osposobljeni za svu radost posla koju SEO donosi na edukaciji sa širokom razradom tema vezanih uz sam SEO.

Sadržaj dvodnevne edukacije

  • on-site optimizacija vlastite web stranice
  • off-site optimizacija
  • metodologija (eng. link building)
  • dozvoljene i nedozvoljene SEO metode

Edukacija će Vas upoznati s načinom rada tražilica te primjenom SEO tehnika u internetskom marketingu. Na SEO edukaciji dobit ćete detaljan uvid u mogućnosti ove moćne marketinške tehnike na webu. Nakon ove edukacije shvatit ćete da primjenom SEO tehnika Vaša stranica može biti na prvoj stranici (a možda i prvoj poziciji prve stranice) Google-a, a da pritom ne plaćate oglašavanje. Budući prihod Vaše tvrtke ovisi upravo o SEO tehnici koju ćete primjeniti u bliskoj budućnosti.

Cilj edukacije

  • shvatiti i uočiti osnovne SEO nepravilnosti na web stranicama (Vašim i tuđim)
  • naučiti SEO tehnike
  • razumjeti zašto se neke web adrese bolje pozicioniraju na rezultatima tražilica od drugih 
  • poboljšati svoje SEO sposobnosti za internetski marketing

Predavač

Luka Solenički magistar je informatike koji je svoje IT iskustvo uglavnom skupio na poslovima sistemske administracije i web developmenta. Ubrzo pokazuje interes za optimizaciju web stranica te koristi svoja znanja i vještine kao dobru podlogu za ulazak u taj svijet. Shvaća da je za dublje razumijevanje SEO problematike, osim posjedovanja tehničkih vještina, potrebno i poznavanje nekih aspekata marketinga. Tako se zapošljava u online marketinškoj agenciji Effectus Media u funkciji SEO specijalista i suradnika za web tehnologije, a svoje iskustvo stečeno radom na brojnim projektima rado dijeli sa polaznicima Web Marketing Akademije.

Ulaznica za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Kotizacija za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Karta za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Prijava za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Prijavi se za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Registracija za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Registriraj se za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Kupi ulaznicu za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Kupi kotizaciju za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Kupi kartu za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Kupiti ulaznice za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Kupiti kotizacije za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Kupiti karte za za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Plaćanje ulaza za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Slobodan ulaz za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Naplata ulaza za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Blagajna za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) ## Ponuda za Optimizacija web stranica za tražilice (SEO)