Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Osnove prava Europske unije i unutarnjeg tržišta Europske unije (O10)

Osnove prava Europske unije i unutarnjeg tržišta Europske unije (O10)

Organizator: Integra

Broj pregledavanja: 1203

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Najveći izazov pred poduzetnicima i obrtnicima je predstavljanje i opstanak na tržištu, osobito kada je ono raznoliko i bogato kao što je tržište Europske unije. Puno je podataka, zakonitosti i zakona koje treba poznavati i razumijeti, da bi se znalo kako se predstaviti, kako se zaštiti, kako ostati profesionalan.

Pravna pismenost potrebna je svima, a osobito poduzetnicima. Što više znamo o pravnom sustavu u kojem poslujemo i živimo, to smo konkurentniji, ozbiljniji i profesionalniji.

Na našem seminaru možete postići upravo to – u njenoj punini i kompleksnosti dobiti uvid u osnove prava Europske unije i kako vas se tiču, te u osnove unutarnjeg tržišta Europske unije, razumijevajući pravila igre u području slobode kretanja roba, radnika usluga i kapitala i koje su vaše obveze i odgovornosti.Također ćete shvatiti probleme u primjeni pravnih mehanizama za borbu protiv financijske krize u Europskoj uniji. Naučit ćete se snalaziti u raznolikom i kompleksnom sustavu, i nećete se više suzdržavati od plovidbe po europskim vodama. 

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.