Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Organizator: Pavuna

PAVUNA d.o.o. nudi usluge koje ubrzavaju razvoj i uspjeh Vaše tvrtke i Vaših suradnika. PAVUNA d.o.o. za Vas uklanja navedene prepreke! U međunarodnom poslovnom prometu stojimo uz Vas s našim posredovnim, savjetodavnim, jezičnim i putnim uslugama, kao i s našim dugogodišnjim iskustvom i kontaktima u cijelom svijetu. Brzo i učinkovito!

Vizija organizatora

Hrvatskim i stranim poduzećima, kao i pojedincima Pavuna želi omogućiti te olakšati pristup novim tržištima i doprinositi njihovom međunarodnom razvoju sa, za to potrebnim, uslugama iz jedne ruke. Hrvatsku umrežiti sa svijetom.

Misija organizatora

Prema potrebama klijenata Pavuna želi pružiti kvalitetne, skrojene usluge u međunarodnom poslovanju, na temelju dugogodišnjeg iskustva, obrazovanja i kontakata u Hrvatskoj i inozemstvu. Savladati prepreke za klijente poput nesigurnosti, jezičnih barijera i nedostatka informacija o stranim tržištima, klijentima i dobavljačima. Ubrzati razvoj i uspjeh poduzeća i njihovih suradnika uz moderne usluge posredovanja, savjetovanja te jezične, edukacijske, marketinške i informacijsko-tehnološke usluge uz pouzdanost, lojalnost, diskretnost, brzinu i učinkovitost.


Pavuna organizira sljedeća događanja:

Napomena: Neka od ovih gornjih događanja su možda završila, a neka će se tek održati.

Nažalost, iz nekog razloga ovdje nema nadolazećih događanja. :-( Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.