Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Pisanje sadržaja za web stranice

Pisanje sadržaja za web stranice

Pisanje sadržaja za web stranice - Radionica od 5 šk. sati

Početak je bio: utorak, 29.05.2018. (od 17:00)

Trajanje: 5 školskih sati (17:00 - 21:00)

Istaknuta cijena: 800,00 HRK (106,18 EUR) (PDV uračunat)

Lokacija: Linigra (Zagreb, Hrvatska)

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 3144

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pisanje je oduvijek vaša ljubav? Objavili ste već nekoliko članaka u medijima gdje su vas hvalili na sva zvona, a onda ste se okušali u pisanju za web gdje niste ubrali slavu, ali još važnije, nije bilo niti rezultata? Sada je savršena prilika da nadogradite svoje znanje i postanete content ninja o kojoj ste oduvijek sanjali.

Radionica Pisanje sadržaja za web stranice namijenjena je novinarima, content writerima, junior copywriterima, community managerima, studentima, piscima te svima onima koji se žele okušati (a onda i nešto prodati) u digitalnim vodama. Drugačije je, zanimljivije i nije lako, no uz dovoljno volje i upornosti ove vještine može naučiti svatko ;).Sadržaj jednodnevne radionice

  • forme sadržaja za web

  • određivanje buyer persona + vježba

  • 15 savjeta za kvalitetniji tekst

  • važnost sales funnela za prodaju

  • optimizacija teksta za tražilice + vježba

  • ako nije na društvenim mrežama, nije se dogodilo

Predavačica

Andreja Rambrot stručnjakinja je za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča. U posljednje vrijeme posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.