Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

PLACE2GO - međunarodni sajam turizma

PLACE2GO - međunarodni sajam turizma

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 1263

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

PLACE2GO - međunarodni sajam turizma nudi posjetiteljima izlagače iz 18 zemalja, spoznaje o novim trendovima u turizmu, bogatstvu ponude, te cijena aranžmana, aviokarata i smještaja.

Osim ponude u glavnoj dvorani, u kojoj su bili postavljeni štandovi izlagača, posjetitelji su istražili Gastro ulicu u kojoj su hrvatski i svjetski kuhari demonstrirali svoje kulinarske vještine i time predstavili pojedine svjetske gastronomije. Kako se kući ne bi vratili praznih ruku, posjetitelji su po suvenire mogli svratiti na Place2go market, gdje su se prodali autohtoni hrvatski i strani proizvodi. Tijekom trajanja sajma PLACE2GO održavala su se i predavanja o raznim putovanjima i destinacijama, popraćene snimkama i fotografijama. Svake godine organizirana je velika nagradna igra Place2go putovnica.

Sajam godišnje posjeti preko 14.000 posjetitelja. Od atraktivnih izlagača na sajmu Place2go, tu su zemlje poput Tajlanda, Indije, Malezije, Tunisa, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Turske, Bugarske, itd. No nemojmo zaboraviti ni nama bliske turističke destinacije poput Slovenije, Srbije, Austrije, Mađarske i naravno, mnogobrojnih hrvatskih izlagača.

Kakav bi to bio sajam turizma bez putopisaca koji su i za ovogodišnji sajam pripremili zanimljiva predavanja. Nadalje, na Place2go marketu moći ćete kupiti poneki suvenir u obliku začina, voća i povrća, domaćih proizvoda ili neke maštovite rukotvorine.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.