Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Poduzetnički Forum HAMAG-BICRO-a

Poduzetnički Forum HAMAG-BICRO-a

Organizator: HAMAG BICRO

Broj pregledavanja: 1746

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) tijekom 20 godina poslovanja ustrajno se zalaže za rast i razvoj malog i srednjeg poduzetništva u Hrvatskoj. U želji da poduzetnicima olakša svakodnevno poslovanje te potakne razmjenu dobre prakse, zajedno s Kongresnim centrom Forum Zagreb pokrenula je PODUZETNIČKI FORUM HAMAG-BICRO-a.
 
Cilj Poduzetničkog Foruma HAMAG-BICRO-a jest ukazati na prilike i probleme s kojima se poduzetnici susreću kroz stručna predavanja i panel rasprave. Kroz nekoliko okruglih stolova organiziraju se tematske rasprave na kojima će se raspravljati o aktualnim programima te postupku uspješne prijave i provedbe istih, kao i načinu ostvarenja uspješnih rezultata. Dodatna vrijednost ovog projekta ogleda se u mogućnosti ostvarenja partnerske suradnje i širenja poslovne mreže.

Poduzetnički Forum se održava jednom mjesečno.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.