Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Porezi za poduzetnike početnike

Porezi za poduzetnike početnike

Organizator: Učionica Poslovnog Salona

Broj pregledavanja: 4920

Kategorije: Poslovanje

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Želite započeti samostalno poslovanje, imate dobru poslovnu ideju, a jedini problem Vam je porezni sustav kojeg ne poznajete, i ne znate kolika „davanja“ poduzetnik ima prema državi?

Seminar „Porezi za poduzetnike početnike“ je kreiran za Vas.
Na jednostavan i razumljiv način ćemo odgovoriti na sva pitanja koja Vas muče kao budućeg poduzetnika odnosno poduzetnika početnika. Upoznat ćemo Vas s poreznim i drugim obvezama,  posljedicama u slučaju neizvršavanjem obvezama,te pojedinim oblicima poduzetništva.

Cilj seminara

  • upoznati sudionike na jednostavan način s poreznim sustavom
  • upoznati sudionike s poreznim i drugim obvezama
  • upoznati sudionike s pojedinim oblicima poduzetništva
  • upoznati sudionike s financijskim izvještajima koje moraju imati u određenom obliku poslovanja
  • upoznati sudionike s rokovima podnošenja izvještaja
  • upoznati sudionike s postupkom poreznog nadzora
  • upoznati sudionike s poreznim prekršajima
  • pružiti odgovore na pitanja

Predavač

Antonio Prtenjača je znanje o porezima stjecao na „Pravnom fakultetu u Zagrebu – Studijskom centru za javnu upravu i javne financije“, na studiju specijaliziranom za poreze gdje je bio i demonstrator na Katedri za financijsko pravo i financijsku znanost. Posjeduje  certifikat „knjigovođa“ stečen na „Institutu za menadžment“ u Zagrebu. Autor je e-publikacija „Abeceda poreznog nadzora“ i “5O pitanja i odgovora nakon ulaska Hrvatske u EU” koje je 2013. godine objavio u suradnji s web izdanjem Poslovnog dnevnika, kao i preko stotinu članaka stručnog karaktera. Stručni je suradnik konzultantskoj kući „VerlagDashofer“ te brojnim knjigovodstvenim uredima i ekonomistima. Pokretač je pilot projekta „Porezna klinika“.Održava poslovne seminare o porezima te razne online i video edukacije. Služi se sa dva strana jezika, francuskim (pasivno) i engleskim jezikom (aktivno). Živi i radi u Zagrebu.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.