Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Organizator: Poslovni dnevnik

Poslovni dnevnik vodeći je poslovni medij u Hrvatskoj koji svakodnevno donosi najnovije priče relevantne poslovnoj zajednici, ali i svima koji žele biti informirani o najvažnijim temama u gospodarstvu. 

Poslovni dnevnik prepoznat je kao relevantan, objektivan i utjecajan medij čije teme već deset godina privlače pažnju javnosti. Osim u tiskanom izdanju, najnovija zbivanja iz zemlje, regije i svijeta svakodnevno donosimo i na portalu Poslovni.hr, najposjećenijem poslovnom portalu u zemlji.

Svoj utjecaj i snagu u poslovnom svijetu stoga želimo iskoristiti kako bismo potaknuli aktivniji dijalog o temama od gospodarskog interesa te pokrenuli pozitivne promjene tamo gdje su potrebne. Zato smo se aktivno posvetili osmišljavanju projekata koji će tome i doprinjeti.Koristeći sinergiju svojih platformi - tiskanog i web izdanja,

Poslovni dnevnik je od jeseni 2013. pokrenuo niz projekata koji su okupili najrelevantnije aktere iz različitih industrija. Organizirali smo, te nastavljamo organizirati, niz konferencija, okruglih stolova i skupova, a svaki od njih detaljno pratimo kroz posebno osmišljene specijale. Naše aktivnosti intenzivno prate i drugi mediji u zemlji što smatramo velikom dodanom vrijednošću, kako za naš brend, tako i za naše oglašivače.

Biti prisutan u poslovnim novinama ne znači samo komunicirati s poslovnom zajednicom, vlasnicima i menadžerima, već s ljudima koji su direktno ili indirektno vezani uz poslovno-ekonomske procese u Hrvatskoj; s ljudima koji donose, ili imaju velik utjecaj na donošenje važnih odluka – takozvanim opinion i decision makerima. No, strategija Poslovnog dnevnika sve je snažnije usmjerena prema onima koji čine pravu snagu hrvatskog gospodarstva – malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima kao i studentima dodiplomskih i poslijediplomskih studija koji će uskoro igrati ključnu ulogu u javnom životu.

Projekti Poslovnog dnevnika stoga će u sve većoj mjeri biti usmjereni upravo njima koje želimo dodatno informirati, educirati i savjetovati te zadobiti njihovu vjernost. Našim oglašivačima i partnerima ne pružamo samo prisutnost u našim medijima putem oglašavanja, već im otvaramo nove mogućnosti, stvaramo dodanu vrijednost te omogućujemo da stvore bolji dijalog sa svojim interesnim skupinama.

Poslovni dnevnik organizira sljedeća događanja:

Napomena: Neka od ovih gornjih događanja su možda završila, a neka će se tek održati.

Nažalost, iz nekog razloga ovdje nema nadolazećih događanja. :-( Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.