Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Poslovni uzlet kontinentalne Hrvatske

Poslovni uzlet kontinentalne Hrvatske

Organizator: Poslovni dnevnik

Broj pregledavanja: 1915

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Nakon što je Poslovni dnevnik sa svojim Poslovnim uzletom i besplatnim edukacijama namijenjenom malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima obišao gradove kontinentalne Hrvatske kao što su Jastrebarsko, Zagreb i Pregradu, Poslovni ulzet stiže i u druge dijelove lijepe naše.

Dosadašnje uspješne edukativne manifestacije okupile su velik broj malih i srednjih poduzetnika i obrtnika, kojima se, kako kažu, svidjelo što su radionice profesionalne i kreativne, a posebno im se sviđa interakcija predavača s polaznicima.

Mnogi su u manifestacijama Poslovnog uzleta prepoznali priliku za networking, šansu da predstave svoj biznis ili obrt kolegama, potencijalnim partnerima, te su osim za učenje, manifestaciju iskoristili i za razmjenu iskustava s ostalim poduzetnicima i obrtnicima. 

Poduzetnici i obrtnici na Poslovnom uzletu imaju mogućnost besplatno poslušati predavanja stručnjaka o EU fondovima, internet marketingu, upravljanju troškovima, izradi poslovnog plana itd.

Prijavite se na edukacije i panel diskusiju, osvježite svoje znanje i ostvaite nove kontakte!

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.