Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Predavanje za potpore ulaganju u poljoprivredna gospodarstva, preradu, marketing te razvoj poljopriv

Predavanje za potpore ulaganju u poljoprivredna gospodarstva, preradu, marketing te razvoj poljopriv

Organizator: Ministarstvo Republike Hrvatske

Broj pregledavanja: 1346

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede planira objaviti natječaj 30. siječnja 2015. godine za podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva  i 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda mjere 4 Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Preduvjet raspisivanja natječaja je usvajanje kriterija rangiranja od strane Odbora za praćenje provedbe Programa i objava Pravilnika o provedbi navedenih podmjera.

Kako bi se korisnici, a i konzultanti, u kratkom vremenskom roku od objave Pravilnika do objave natječaja, što kvalitetnije informirali o mogućnostima podmjera te  uvjetima prijave u, četiri županijska centra organizirat će se predavanja za zainteresirane.
Predavanja su organizirana u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom koja je ustupila prostor u kojima će se predavanja održati.
 
U slučaju odaziva većeg broja sudionika, održat će se dodatna predavanja u popodnevnom terminu.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.