Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Prezentacijske vještine (pravogovor) i upravljanje informacijama (O6)

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Cilj seminara:

  • usavršiti komunikacijske vještine
  • usvojiti elemente dobrog strukturiranja prezentacije
  • upoznati se s vježbama za njegu glasa i izgovora
  • usvojiti pravila dobre govorne izvedbe i uvježbati javni govor

Znamo da dobra prezentacija ide ruku pod ruku s dobrim proizvodom ili uslugom. Isto tako znamo kako, ma koliko dobro poznavali svoj proizvod, isti nije uvijek jednostavno jasno, strukturirano i lijepo prezentirati. Srećom, prezentacijske su vještine nešto što se može naučiti i uvježbati, i sigurno će donijeti rezultate! Prepustite se u ruke našoj predavačici dr. sc. Gabrijeli Kišiček i uvjerite se sami koliko dobri možete biti u javnom nastupu!

Seminar uključuje teorijsku podlogu za usvajanje pravila dobre prezentacije i usavršavanja komunikacijskih vještina te praktični dio u kojem se primjenjuju naučena govornička pravila. Govorit će se o elementima koji pridonose boljoj prezentaciji ideja - strukturi izlaganja (kako izlaganje započeti, kako ga razraditi te kako završiti), govornoj izvedbi – položaj tijela, primjerena gesta i mimika te glas i izgovor. Upravo će se glasu i izgovoru te eleganciji izraza posvetiti nešto više pozornosti. Praktični dio seminara uključuje izvođenje vježbi za glas i izgovor te rad na govornoj eleganciji, sposobnosti improvizacije, snalaženja u neočekivanim govorničkim situacijama u kojima je važno održati govornu fluentnost, a izbjegavati zamuckivanja, zastajkivanja, poštapalice. I sve to izvesti uz primjerenu gestu, mimiku i položaj tijela. Dio je to seminara u kojem se polaznike snima i zatim se analizira govorna izvedba. S nama ste u dobrim rukama!

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.