Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Priprema za prijavu na EU natječaje za provedbu mjere 4. - Ulaganja u fizičku imovinu

Priprema za prijavu na EU natječaje za provedbu mjere 4. - Ulaganja u fizičku imovinu

Organizator: EU projekti

Broj pregledavanja: 1071

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

S obzirom da će se 30. siječnja 2015.g. otvoriti natječaj za provedbu Mjere 4. „Ulaganja u fizičku imovinu“, podmjere 4.1. „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ te podmjere 4.2. „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda“ iz Programa ruralnog razvoja 2014. - 2020.,  organizira se poludnevni potpuno praktični trening.

Cilj ovog treninga je putem praktičnog rada polaznicima pružiti odgovore na konkretna pitanja u vezi njihovih ulaganja, uputiti ih u praktične aspekte pripreme natječajne dokumentacije kako bi  prijava zadovoljila sve administrativne uvjete te podijeliti savjete i iskustvo iz uspješno provedenih projekata. Svaki će polaznik dobiti pripremne materijale koji će sadržavati uvjete prijave na natječaj i upitnik koji služi za provjeru prihvatljivosti projekta za natječaj kako bi na trening došli pripremljeni i s konkretnim pitanjima.
 
Trening je namijenjen svim poljoprivrednim gospodarskim subjektima, lokalnim akcijskim grupama, razvojnim agencijama, krovnim organizacijama poput komora i saveza te konzultantima koji će raditi na pripremi projekata.
 
Predavači su gđa. Ria Bilić iz tvrtke EU PROJEKTI, te g. Egon Mudrinić iz tvrtke CORE CONSULTING.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.