Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Prirodni porođaj bez straha

Prirodni porođaj bez straha

Organizator: Kastrapeli

Broj pregledavanja: 2524

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Način kako rađamo svoju djecu utječe na način na koji živimo, jer svatko od nas, duboko u sebi, nosi podsvjesno sjećanje na to kako je rođen. Prirodni porođaj najbolji je mogući start u život!

Što je prirodan porođaj i zašto je važan?
Može li prirodni porođaj biti ugodno i lijepo iskustvo?
Ima li perspektivu u današnjem svijetu i koje su posljedice „medikalizacije“ porođaja?

Danas, kad su nam dostupna mnoga sredstva da se porođaj ubrza i da se intervenira u proces rađanja sa željom da sve što brže i što bolje prođe, možemo se zapitati - zašto bi se uopće zamarali time da li je porođaj bio potpuno prirodan?„Važno da je beba živa i zdrava“ - obično su riječi kojima se zaključuje iskustvo porođaja. Žene koje inzistiraju na prirodnom porođaju se čudno gleda i optužuje da nepotrebno povećavaju rizik za dijete. Nailaze na nerazumijevanje i kritiku jer se odriču dobrobiti bolnice i lijekova. Naravno, večina je uvijek snažnija i glasnija, no je li i u pravu?

Na predavanju saznajte

Zašto je prirodni porođaj važan?
Zašto je strah najveći neprijatelj porođaja?
Što porođaj nosi majci, a što djetetu?
Kakav utjecaj porođaj ima na roditeljstvo?
Kako iskustvo dolaska na svijet utječe na novorođenče?

Na predavanju saznajte i kako su majčino tijelo i dijete savršeno usklađeni i koji tjelesni mehanizmi sudjeluju u porođaju, nastojeći osigurati da porođaj bude zdrav, siguran i ugodan.

Zašto je prirodni porođaj najbolji način rađanja za sve – za dijete, za majku, za obitelj, za zajednicu, za svijet?

Kakva je uloga oca pri porođaju? Imat ćete priliku čuti i o inicijacijskoj prirodi porođaja, o rađanju majke i obitelji kroz porođaj te o porođaju kao duhovnom iskustvu.

Pripremite se za opušteni porođaj bez stresa i pun zadovoljstva.

Prisustvovanje partnera je besplatno!

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.