Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Program za Vizažista

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Umijeće šminkanja danas je postao kreativan i važan posao koji je, upravo zbog ovakvih savjeta, vrlo tražen i često dobro plaćen. Nemojte si dopustiti da se umjesto stavljanja dobrog rumenila, štipate za obraze kako kako bi vam lice postalo rumeno. Usavršite se za Visažista u školi Callegari i ovladajte tehnikama korektivnog šminkanja, dekorativnog šminkanja (dnevni i večernji make up) i šminkanja mladenki. Usavršite tehnike foto, televizijskog, filmskog i kazališnog šminkanja, stvaranja specijalnih efekata te tehnika face i body paintinga. Većina polaznika škole redovito šminka i na Fashion Week-u, Cro a Porter-u, televizijskim i filmskim setovima, u kazalištima, na samostalnim revijama modnih kreatora, izborima za Miss, sajmovima, itd., što je jako bitno za stjecanje iskustva.

Tijekom školovanja polaznicima je na raspolaganju profesionalna šminka vrhunske kvalitete.

U izvođenju nastave uz profesionalnog visažista sudjeluju psiholog, kozmetičar, dermatolog, frizer, fotograf i majstor maske.Program traje 12 mjeseci.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.