Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Putni nalozi, terenski dodatci i izaslanja djelatnika i rad u 2 ili više država

Putni nalozi, terenski dodatci i izaslanja djelatnika i rad u 2 ili više država

Organizator: VERLAG DASHÖFER

Broj pregledavanja: 2042

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Uvod


Troškovi službenih putovanja vrlo su zastupljeni troškovi koji se pojavljuju kod obveznika poreza na dobit, obrtnika dohodaša, neprofitnih organizacija te proračunskih korisnika. Upravo zbog svoje zastupljenosti ovi su troškovi vrlo često pod povećalom poreznog nadzora.
Troškovi dnevnica, isplate terenskih dodatka, naknade za uporabu vlastitog automobila u službene svrhe sastavni su dio redovitog poslovanja gotovo svakog poslodavca. Tu su i dileme kako ispravno obračunati dnevnice, koje troškove službenog putovanja neoporezivo isplatiti djelatniku, kako sve to provesti kroz novi JOPPD obrazac, što se promijenilo ulaskom u EU.
Sve više društava koristi mogućnosti otvorenog tržišta EU i za odrađivanje dobivenih poslova šalju radnike na rad u inozemstvo. Cijeli postupak "izaslanja" ima svoj pravni, računovodstveni i porezni aspekt. 
Ovaj seminar daje odgovor na Vaše dileme vezane uz ovu problematiku.

Ciljna skupina


- osobama iz uprave koje odlučuju o troškovima i ovoj problematici,
- računovođama,
- knjigovođama

Predavač

Mira Ognjan mag.oec.

Lokacija održavanja seminara:

Verlag Dashofer 
P. Šubića 42/1

10 000 Zagreb

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.