Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Računovodstveno evidentiranje i regulativa statusnih promjena (pripajanje, spajanje, podjele društva

Računovodstveno evidentiranje i regulativa statusnih promjena (pripajanje, spajanje, podjele društva

Organizator: VERLAG DASHÖFER

Broj pregledavanja: 2485

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

U poslovnoj praksi sve su učestalije poslovne kombinacije trgovačkih društava a posebno društava sa ograničenom odgovornošću. Razlozi za to mogu biti smanjenje troškova, povećanje udjela na tržištu, porezne i razne uštede i sl. Ovim seminarom obraditi će se sve vrste poslovnih kombinacija koje se na tržištu mogu dogoditi, njihovi učinci, te osobito računovodstveni aspekt. Posebna pozornost pridati će se računovodstvenom evidentiranju pojedinih stavki, na praktičnim primjerima iz prakse, modeliranima u excel-u.

Namjena seminara

Cilj ove radionice je kroz rad na praktičnim vježbama upoznati sudionike sa provođenjem statusnih promjena u poslovnim knjigama i financijskim izvještajim društava, približiti sve pojavne oblike i njihov računovodstveni okvir, te ukazati i na ostala motrišta kojih se dotiču različite poslovne kombinacije.

Ciljna skupina

Voditelji i djelatnici u odjelima računovodstva te u odjelima koji sudjeluju u sastavljanju financijskih izvještaja, interni i eksterni revizori koji sudjeluju u planiranju i provedbi statusnih promjena, osobe iz računovodstvenih i srodnih djelatnosti koje se žele dodatno educirati iz navedenog područja na praktičnim primjerima sa kojima se nisu imali prilike susresti u praksi.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.