Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Računovodstvo za menadžere

Računovodstvo za menadžere

Organizator: ZŠEM - Poslovna akademija

Broj pregledavanja: 1365

Kategorije: Poslovanje

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Seminar "Računovodstvo za menadžere" je namijenjen svima koji žele upoznati računovodstveni sustav. Pri tome se poseban naglasak stavlja na stvaranje pretpostavki za razumijevanje računovodstvenog procesa. Kao svrhu seminara treba istaknuti olakšavanje komunikacije između računovođa koje pripremaju financijske izvještaje i korisnika tih informacija.

Seminar "Računovodstvo za menadžere" je strukturiran na način da se sudionika sa i bez predznanja o računovodstvu postupno uvodi u problematiku. Najprije se obrađuje pojam računovodstva, korisnici računovodstvenih informacija te regulativa računovodstva. Kroz praktične primjere će biti prikazan i utjecaj poreznih propisa (Zakon o PDV-u i Zakon o porezu na dobit) na pojedine obračune i knjiženja. Završni dio računovodstvenog procesa je izrada financijskih izvještaja s naglaskom na strukturu financijskih izvještaja za potrebe javne objave.

Kroz seminar "Računovodstvo za menadžere" će se obuhvatiti i problematika analize financijskih izvještaja, koja se nadovezuje na financijsko računovodstvo te služi kao alat za analizu uspješnosti poslovanja i donošenje poslovnih odluka.

KORISIT KOJE PROGRAM PRUŽA POLAZNICIMA:

Po završetku programa, polaznici će biti u stanju:

  • razumjeti osnovne računovodstvene pojmove;
  • razumjeti funkcioniranje računovodstvenog procesa;
  • razumjeti utjecaj poslovnih promjena na financijske izvještaje;
  • napraviti osnovnu analizu financijski izvještaja.

Seminar uključuje predavanje, diskusiju, zadatke i ostale aktivnosti koje potiču sudionike na sudjelovanje.

U okviru svakog pojedinog seminara, sudionici dobivaju nastavni materijal, stručnu literaturu iz poslovne ekonomije, reference koje mogu koristiti u svakodnevnom radu te diplomu kao priznanje za sudjelovanje.

Pozivamo Vas da se i Vi i Vaši zaposlenici priključite ovom iznimno zanimljivom seminaru i na taj način obogatite svoja znanja i vještine te pridonesete ukupnom poslovnom uspjehu Vaše tvrtke.

Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte organizatora.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.