Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Reboot Infogamer

Reboot Infogamer

Organizator: Zagrebački velesajam

Broj pregledavanja: 3165

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Reboot Infogamer kao ime je zauzeo svoju vodeću poziciju u regiji jer se uspješnost ovog sajma proširila svoj glas kroz ostatak Europe. Sajam očekuje više od 30 000 posjetitelja koji iz godine u godinu sve više prepoznaju važan utjecaj kulture video igara na domaće i regionalno tržište zabave.

Sajam se održava kroz nekoliko paviljona na površini većoj od 10 000 m2 izložbenog prostora na kojem će se predstaviti deseci izlagača iz gaming industrije, ali i šire.

Reboot Infogamer svake godine organizira tim veterana industrije video igara koji su i izdavači najvećeg regionalnog tiskanog časopisa za video igre Reboot te organizatora velike konferencije za game development pod nazivom Reboot Develop. Glavni partner i suorganizator ovog sajma je Zagrebački velesajam (ZV).

Igrači, Reboot Infogamer Vas očekuje! :-)

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.