Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

REXPO

REXPO

Organizator: HVCA

Broj pregledavanja: 1152

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pozivamo Vas na sudjelovanje na međunarodnom sajmu investicijskih projekta REXPO!

Dosadašnji sajmovi REXPO posjetilo je preko 2.000 poslovnih ljudi iz 30-ak zemalja. Na oko 2.500 m2 izlagačkog prostora prezentiralo se preko 100-tinjak tvrtki i investicijskih destinacija, predstavljeno je preko 500 projekata, dok je REXPO Forum pripremio 30-ak panel diskusija i okruglih stolova za stručnu raspravu na kojoj je sudjelovalo preko 150 stručnjaka iz različitih područja.

Na sljedećem REXPO-u će i dalje sudjelovati brojnih investitori, stručnjaci i tvrtki, predstavnici Vlade RH, Europske komisije (EK), međunarodnih banaka i drugih relevantih institucija, te drugi profesionalci i pojedinci, a sve s ciljem promocije pozitivne investicijske klime, otklanjanja prepreka i efikasnije realizacije i financiranja investicijskih projekata. 

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.