Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Organizator: RNB Confusion

Deset generacija, deset godina, jedanest klupskih sezona, svaka srijeda bez iznimke! Klupski brand RNB Confusion postao je zaštitni simbol zagrebačkog noćnog života te prepoznatljiv klupski brand i van granica Hrvatske. RNB Confusion brand ugostili su svi veći gradovi u regiji poput Sarajeva, Ljubljane, Beograda, Rijeke, Zadra, Otoka Paga, Maribora, Dubrovnika, Skopja, ali i europskih metropola poput Munchen-a, Graza, Beča i Berlina. Zagrebačka odredišta, stalne rezidencije zagrebački klub je Mansion, a sve do 2010. godine i kultni zagrebački klub Gjuro2.

Srijedom na RNB Confusion-u nastupila su sva eminentna i nova imena hip-hop, r'n'b i soul scene poput Nine Badrić, grupe Divas, Bolesna braće, grupe Connect, Edo Maajke, grupe Elemental, Ivane Kindl, Frenkie, VIP, Sandre Berković, Ivane i Marije Husar, Tomo Ricov, TBF, XL, Dj Oli Dobolli i Dj Phat Phillie-ija i dr. Svjetske zvijezde Montell Jordan (Grammy Award), Blackstreet (Grammy awarded), Nina Sky (BillboardNo.1), Horace Brown i Onyx ekipa RNB Confusion-a ugostila je u dupko prepunom klubu Piranha (današnji klub Mansion). Unutar RNB Confusion-a iznikle su nove zvijezde poput Ines Huskić (HTZ), a poznati su i plesni okršaji u sklopu plesnih natjecanja i projekata Chick Fight i Mad Man.

Ekipa RNB Confusion-a može se pohvaliti sa nekoliko uspješnih podprojekta unutar brenda kao što su Angels (zaštitna lica programa), Girls Wanted DJ (klupsko natjecanje DJ-ica), WICC (eventi na nepoznatim i drugačijim lokacijima, neuobičajenim), X-Mas Special (tradicionalni božićni tulumi), Foundation (humanitarni projekti u suradnji sa Rotaract klubom te MPG-om) itd. Sa dva prošlogodišnja Novogodišnja mega tuluma u Hypo centru, RNB Confusion vratio je tradiciju „velikih novogodišnjih evenata“ Zagrebu te su okupili čak 2500 mladih iz čitavog svijeta po događaju. Ujedno novogodišnji događaj u organizaciji RNB Confusion-a jedinstven je događaj na ovim prostorima jer iz godine u godinu predstavlja jednu od svjetskih metropola te iz istih dovodi turiste i promoče Hrvatsku kao poželjnu novogodišnju destinaciju.

Iz godine u godinu ekipa RNB Confusiona pomiče klupske i glazbene granice, a od prošlog ljeta sudjeluju u organizaciji prvog regionalnog (Adria regija) hip-hop i r'n'b festivala- FRESH ISLAND FESTIVAL koji je samo prošle godine ugostio samu hip-hop kremu izvođača kao što su NAS-a, EVE, DJ MUGGS of CYPRESS HILL i dr.
Fresh Island Festival ujedno je i prvi europski hip-hop festival na plaži koji ima internacionalni predznak jer se nalazi na svjetski poznatoj plaži Zrće. RNB Confusion je involviran i u organizaciju prve glazbene konferencije, Adria Music Conference te je godinama oslonac i odskočna daska novim, talentiranim i uspješnim izvođačima (o.p.a. Connect )

Online blog ([maskirani link]) je jedan od regionalno aktivnijih sa uvijek svježim vijestima iz glazbe, show bizz-a, intervjuima, koncertnim najavama...

RNB Confusion organizira sljedeća događanja:

Napomena: Neka od ovih gornjih događanja su možda završila, a neka će se tek održati.

Nažalost, iz nekog razloga ovdje nema nadolazećih događanja. :-( Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.