Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Sajam Hotel & Gastroteh

Sajam Hotel & Gastroteh

Organizator: Zagrebački velesajam

Broj pregledavanja: 1330

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Kako je ovo sajam na kojem nastupaju najvažniji dobavljači ne samo iz Hrvatske, nego i iz inozemstva, svega toga neće nedostajati.

Većina izlagača također će imati stručne prezentacije izložene opreme na kojima će posjtitelji moći isprobati određenu opremu, a sajam prati i bogat dodatni program, od natjecanja kuhara, barmena, barista, organizirane su i interaktivne kulinarske radionice na kojima će gostovati vodeći hrvatski chefovi, te gastro prezentacije i degustacije za ugostitelje.

Vrijeme je to kada se još uvijek razmišlja i o velikim investicijama, no i malim sitnicama, nabavi, opremanju i prvim gostima. Sajam je tako odlična prilika za hotelijere, restoratere i ugostitelje da upoznaju novitete u tehnološkoj opremi, nove trendove u kuharstvu, novitete na području hrane i pića.

 

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.