Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Sam Moorthy: Account Management

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

U marketinškoj industriji poznato je kako se novi posao dobije zbog superiorne kreative, a izgubi zbog slabe komunikacije s klijentima. Kako bi to spriječili dolazi Vam posebno izdanje HOWtoWOW akademije - specijalna radionica - Account Management.

Sam Moorthy radi kao profesionalni konzultant i trener, a u njegovom profesionalnom razvoju nalaze se aktivnosti poput razvoja brand strategija, komunikacijskih strategija, odabira prikladnih ATL i BTL komunikacijskih alata i drugog. Njegove radionice i dugotrajni programi treninga rade se po narudžbi, a fokus je na omogućavanju identifikacije i rješavanja problema do povećane produktivnosti, rasta i zadovoljstva na poslu.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.