Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Samoborski fašnik

Samoborski fašnik

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 1395

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

I ove godine nastaje ponovno Fašnička republika te brojnim fašničkim događanjima čuva stoljetnu tradiciju održavanja ove, danas moderne manifestacije pod nazivom Samoborski fašnik.

U duhu tradicije Samoborskog fašnika brojni umjetnici na satiričan i sebi svojstven način osvrnut će se na aktualnu društveno-političku situaciju u gradu i državi. Za vrijeme fašnika cijeli grad Samobor, gradske institucije, te gospodarstvenici i građani Republike Hrvatske, daju sve od sebe kako bi i ove godine opravdali očekivanja preko deset tisuća posjetitelja fašnika. Svi će oni biti ugošćeni te će im organizatori pružiti još više zabave i smijeha.

Samoborski fašnik tradicionalno završava na pokladni utorak kada osudom Princa Fašnika i paljenjem njegove lutke osiguravamo da godina pred nama bude bez negativnih utjecaja.

Organizator: TZ grada Samobora 

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.