Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Seminar ISO 14001 za internog auditora sustava upravljanja okolišem

Seminar ISO 14001 za internog auditora sustava upravljanja okolišem

Organizator: HGK - Hrvatska Gospodarska Komora

Broj pregledavanja: 1233

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Seminar ISO 14001 za internog auditora sustava upravljanja okolišem je namijenjen osobama koje su u tvrtki zadužene za poslove sustava upravljanja okolišem. Cilj ovog seminara učinkovita izobrazba osoba koje rade ili se pripremaju za rad na uvođenju, primjeni ili ocjenjivanju sustava upravljanja okolišem za provedbu internih audita u vlastitoj organizaciji. Jedan je od osnovnih alata razvoja sustava upravljanja okolišem njegovo usklađivanje i permanentna provedba internih audita (unutarnjih nezavisnih ocjena) u samim organizacijama.

Program seminara obuhvaća predavanja, vježbe i zadaće (individualne i grupne) te testiranje osposobljenosti na kraju seminara:

  1.      uvod u ISO 14001, pregled, zahtjevi,
  2.      dokumentacija, vježbe
  3.      zahtjevi ISO 14001, dokumentacija, vježbe
  4.      interni audit – provedba, izvještavanje, tehnike
  5.      vježbe
  6.      završna provjera znanja

Svi polaznici seminara dobivaju skripte s pisanim materijalima obuhvaćenim predavanjem, a na kraju seminara certifikat za internog auditora.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.