Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Organizator: Škola stranih jezika SMART

Smart škola stranih jezika posluje od 2006. godine, a dio je Smart grupe zadužen za poduku stranih jezika za sve uzraste: općeg i poslovnog stranog jezika, pripreme za međunarodno priznate certifikate, hrvatski za strance, pripreme za maturu i poduku te jezično savjetovanje.

Iskusni tim predavača, profesora i izvornih govornika specijaliziran je za različita područja, a jamstvo kvalitete dugogodišnje je iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata s kojima surađujemo dugi niz godina. Vaše zadovoljstvo naša je primarna zadaća!

Našu stručnost i kvalitetu potvrđuju razni certifikati i članstva u uvaženim organizacijama poput: British Council Addvantage Programa, Zajednice za strane jezike (HGK) i HUPE-a. Nastavni programi i stupnjevi u skladu su sa standardima Vijeća Europe (CEFR).Tijekom našeg višegodišnjeg rada na području poduke stranih jezika i iskustva razvili smo „Smart metodu“ s naglaskom na kvaliteti, motivaciji, raznolikosti te aktivnoj komunikaciji na stranom jeziku već od samog početka. Rad stručnog tima mladih profesora redovito se prati i usavršava kroz svjetski provjerene programe edukacija.

U manjim skupinama od najviše dvanaest polaznika prati se napredak svakog polaznika i omogućuje aktivno i ravnopravno sudjelovanje u nastavnom procesu što rezultira bržim i kvalitetnijim napredovanjem. Nastavni procesi su u skladu s najsuvremenijim trendovima podučavanja, a u samoj se nastavi koristi suvremena tehnologija kao i udžbenici renomiranih stranih izdavača.

Škola stranih jezika SMART organizira sljedeća događanja:

Napomena: Neka od ovih gornjih događanja su možda završila, a neka će se tek održati.

Nažalost, iz nekog razloga ovdje nema nadolazećih događanja. :-( Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.