Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Slavimir Stojanović: Kompliciraj Jednostavno (dizajn)

Organizator: HOWtoWOW akademija

Broj pregledavanja: 1162

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Kompliciranje je na lošem glasu, ali ne zadugo! U Zagreb stiže svestrani beogradski dizajner Slavimir Stojanović koji će kompliciranju promijeniti kontekst i vama percepciju stvari. Kako? Jednostavno!

Kompliciraj Jednostavno Slavimirov je životni moto, ali ujedno i neka vrsta kreativne mantre koja je vrlo primjenjiva u svakodnevnom bavljenju masovnim komunikacijama.

Polaznici radionice bavit će se razvojem ovakvog načina kreiranja kroz primjere iz Slavimirove tridesetogodišnje dizajnerske prakse. Dobit će priliku da osmisle, oblikuju i dizajniraju jednu od tri opcije vizualnog komuniciranja: logotip, kazališni plakat ili reklamni oglas. Na ovaj će se način na radionici dotaknuti platformi vizualnog identiteta, autorske interpretacije umjetničkog djela te prodajnog aspekta vizualnog komuniciranja.

O predavaču

Slavimir Stojanović osnivač je lifestyle branda FUTRO kojem je za projekte iz područja dizajna i oglašavanja dodijeljeno više od 300 međunarodnih nagrada i priznanja. U svojoj bogatoj karijeri bavio se tipografijom, oglašavanjem, dizajnom, produkt dizajnom, pop kulturom te umjetnošću. Njegovi radovi dio su postava muzeja plakata u Hamburgu i Varšavi, kao i Centra Pompidou, a o njegovom radu pisali su brojni svjetski časopisi. Uvršten je u knjigu New Masters of Poster Design u izdanju američkog Rockporta, kao i u prestižnu Taschenovu knjigu Contemporary Graphic Design. Slavimir je trenutno partner u branding agenciji Designis i kreativni direktor u agenciji Communis DDB Beograd. Kao gostujući profesor predaje na NOVA Academy of Arts u Beogradu.

Agenda

  • 09:00 – 09:15 Dolazak i jutarnja kava
  • 09:15 – 10:45 Predavanje i razgovor o iskustvima s brojnim primjerima iz prakse i anegdotama. Objašnjavanje zadatka koji treba realizirati.
  • 10:45 – 11:00 Popodnevna kava
  • 11:00 – 12:30 Praktični zadatak izrade logotipa, kazališnog plakata ili reklamnog oglasa po vlastitom izboru. Izrada skica i njihova analiza. Konkretni savjeti.
  • 12:30 – 13:30 Stanka za ručak
  • 13:30 – 15:00 Razrada izabranih skica. Njihova finalizacija. Zaključak.
  • 15:00 Kraj akademije i podjela priznanja za znanje

Lokacija

Zavrtnica 17, 4. kat (agencija Bruketa&Žinić OM)

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.