Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Small&Medium Business Forum

Small&Medium Business Forum

Organizator: Poslovni dnevnik

Broj pregledavanja: 1322

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Konferencija Small&Medium Business Forum dobra je prilika da se napravi rezime učinjenog u posljednji period u smislu poticanja razvoja malog poduzetništva te da se definiraju budući trendovi, analiziraju potencijalni sektori, kroz diskusiju navedu prijedlozi poboljšanja regulatornog okvira, primjerice stvaranjem boljeg zakonskog okvira za mikro-poduzetništvo te da se detektiraju ključni faktori bržeg razvoja malih tvrtki kao glavnog generatora budućeg ekonomskog rasta Hrvatske.

Small & Medium Business Forum središnja je manifestacija u sklopu projekta Poslovni uzlet, namijenjena poticanju i  promociji poslovanja malih i srednjih poduzeća i obrta u Hrvatskoj. Cilj ove konferencije jest podizanje društvene svijesti i svijesti potrošača o malom i srednjem poduzetništvu.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.