Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Organizator: Solar Spirit

Solar Spirit - koncept cjelovitog zdravlja, wellnessa i života općenito.

Primjenjuje prirodne načine i tehnike, te razvija unutarnje snage i potencijale čovjeka, sa ciljem da pojedinac svjesno počne kreirati vlastito zdravlje i život. Kroz programe (vježbanja, relaksacije, meditacije itd.) edukacije, izlete, seminare, radionice, predavanja i sl. podržava pojedince u kreiranju vlastitog zdravlja, blagostanja i kreativnog življenja.

Kroz svoja iskustva otkriva, da jedina ograničenja koja postoje u životu, jesu naša unutarnja ograničenja. Svijet koji doživljavamo izvana, jest refleksija našeg unutarnjeg svijeta. Upravo zato imamo fantastičnu mogućnost da „promijenimo svijet“ mijenjajući sebe i u tome nemamo ograničenja.

 

Kreatorica Wellness Koncepta Solar Spirit, prof. Iva Solarević Jeličić, predavačica na Wellness Akademiji Veda Centra, suradnica u projektu [maskirani link], kolumnistica za Ordinacija.hr, Ifeelgood portal i Čarobna šuma. Diplomirala na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, gdje 2001. upisuje i poslijediplomski znanstveni studij. Praktični, teoretski i znanstveni rad usmjeren je na razvoj wellness programa za poboljšanje kvalitete življenja.U objavljenim stručno-znanstvenim radovima bavi se problematikom utjecaja stresa na psiho-fizičko zdravlje, te razvija zdravstveno-preventivne programe koji osim fizičkih pokreta i vježbanja, zahtijevaju potpunu svjesnost vježbača.
Baza istraživanja jest povezanost i međusoban utjecaj uma, duha i tijela, njihovo osvještavanje i usklađivanje, te postizanje cjelovitosti i sklada.

Solar Spirit organizira sljedeća događanja:

Napomena: Neka od ovih gornjih događanja su možda završila, a neka će se tek održati.

Nažalost, iz nekog razloga ovdje nema nadolazećih događanja. :-( Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.