Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

SONUS FESTIVAL

SONUS FESTIVAL

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 3347

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Sonus festival ove godine donosi nadasve uzbudljiv line-up za svoje jadransko izdanje koje će se ponovno upriličiti na renomiranom hrvatskom party odredištu - na plaži.

Ovogodišnji Sonus festival donosi nam nastupe preko 50-ak eminentnih internacionalnih izvođača i to najjača imena techno i house scene. Oni će nastupiti u poznatim klubovima na plaži, te će posjetitelji pored klubskog ugođaja moći uživati i u boat-partyima uzduž obale. Za ovih nekoliko dana i nezaboravnih noći pobrinuti će se svjetski renomirani izvođači - stoga ne propustite i ovogodišnji Sonus festival.

Ovaj je festival zbog termina idealan za zaključno ljetno partijanje, a da je navala za karatama već sad ogromna govori i činjenica kako su early-bird karte već sad rasprodane.

Kako je to izgledalo jedne prošle godine, pogledajte u gornjem videu…

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.